Izdanje:
A pretendenata na ugodu koliko vam drago, od onih legitimnih, a to su naravno gledatelji, do onih koji kažu: ne diraj mi emisiju, moja emisija, moja slobodica. Nema veze što ju je pojelo vrijeme i što je više nitko ne gleda, bitno je da sam Ja na ekranu. I sad valja plivati između svih tih Scila i Haribda, između političkih, marketinških i inih pritisaka, pratiti gledanosti, usklađivati programe jer je nekad netko rekao da je Prvi program važniji od Drugog, valjda zato jer je na njemu više politike, odgovarati raznim vijećima i javnosti, biti svima na raspolaganju 24 sata na dan. Pa još barem da je taj posao nešto ekstra plaćen, a nije. Ima više novinara koji su bolje plaćeni. Kako za svaki kvalitetan program treba vremena jer valja povezati proizvodnju programa s terminima emitiranja i uspostaviti naviku gledatelja, taman kad glavni urednik postigne neke rezultate, u pravilu ga smijene. Kratak je vijek trajanja u toj fotelji. Čudim se i divim svima koji se javljaju na funkciju Pedra, pardon, glavnog urednika. Tko god bio izabran, želim mu (joj) puno sreće. I te kako će je trebati.