zatvorska-koronika-xi-novo-normalno-je-staro-nenormalno-7463-10089.jpg

Možda jesmo dovoljno brojni da održavamo rad restorana preko godine, ali smo sigurno i dovoljno siromašni da nam sezonske cijene izazivaju predinfarktno stanje. Kao takvi bili smo svim fetivim chefovima od Dubrovnika do Poreča dobri za bacit' na briškulu zimi, ali nekorisni za posao ljeti. Za nas se, eto, moraju smanjivati cijene – do vrtoglavih 20 posto – treba nam se i menu prilagođavati
Možda jesmo dovoljno brojni da održavamo rad restorana preko godine, ali smo sigurno i dovoljno siromašni da nam sezonske cijene izazivaju predinfarktno stanje. Kao takvi bili smo svim fetivim chefovima od Dubrovnika do Poreča dobri za bacit' na briškulu zimi, ali nekorisni za posao ljeti. Za nas se, eto, moraju smanjivati cijene – do vrtoglavih 20 posto – treba nam se i menu prilagođavati
Foto: 
HINA/ Miljenko KLEPAC