Već duže vrijeme na sinjskoj Pijaci, kako piše portal Ferata.hr, nekoliko kamenih ploča se odlijepilo i podiglo. To ne samo da je narušavalo izgled Pijace, već je predstavljalo i opasnost za prolaznike, koji su se spoticali, pa čak i padali, o podignute ploče. Unatoč tome što je na taj problem Tomislav Ćurković upozorio i nadležne u gradskoj upravi, nitko nije sanirao te ploče, odnosno vratio ih na njihovo mjesto. Stoga je Ćurković odlučio to sam napraviti.
„Na Pijaci ima 10-ak ploča koje su skroz odvojene i strše vani 5-10 cm, pa ljudi zapinju i padaju. Ne bih ja sada tu nikoga okrivljavao, ali na to sam već nekoliko puta upozoravao nadležne i u Gradu Sinju i u gradskom komunalnom poduzeću. Kako nitko nije reagirao, odlučio sam sam popraviti te ploče, naprosto da ljudi ne posrću i ne padaju preko njih. Postavio sam nekoliko ploča, ostalo ih je još 4-5 i to ću isto napraviti i to je to, nitko mi ništa za to nije dužan. Nije to od jučer, to je već godinu dana kako su se ploče odlijepile i podignule. Pijaca je naš dnevni boravak i kao prvo – to je ružno vidjeti. Pošto nadležni ne žele to popraviti, ili ne znaju, odlučio sam to sam napraviti. Nije teško odvojiti ploču i ubaciti malo ljepila za pločice“, kazao je Tomislav Ćurković za portal Ferata